Har du erfaring med at arbejde med udsatte børn? Og brænder du for at arbejde med udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Småskolen Peterslyst er et socialpædagogiske opholdssted, hvor målgruppen først og fremmest er børn- og unge der har været udsat for omsorgssvigt, en del har opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser samt kognitive udfordringer. Vi er beliggende midt i naturen og har et tilhørende ridecenter, så heste kendskab er en fordel.

Personalet på vores opholdssted er tværfagligt sammensat, og består af pædagoger, socialrådgivere, psykologer, administrativt og praktisk personale samt ledelse.

Vi søger dig, som er uddannet pædagog eller har lignende relevant erfaring. Du har kendskab til- og gerne erfaring med at arbejde helhedsorienteret, med udgangspunkt i ressourcer og med anerkendelse og mentalisering som et centralt nøgleord. Du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og familier, og du kan arbejde systematisk og målrettet med pædagogiske indsatser.

Du er handlekraftig og robust, og kan indgå i en foranderlig dagligdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs. Du kender dig selv godt og kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, ligesom du er i stand til at formidle svære budskaber på en nænsom, men tydelig måde. Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring familierne og er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Vi har et stærkt fokus på løbende udvikling og udbygning af vores tilbud og indsatser, og forventer af dig at du er interesseret i at bidrage til dette.

Vi tilbyder en arbejdsdag med små mirakler, liv og udvikling og du får dygtige kollegaer og en bred vifte af fagpersoner til at sparre med. Vi vægter et tæt samarbejde med forældre om de unges trivsel.

Småskolen Peterslyst er beliggende i Virklund tæt på Silkeborg.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SMÅSKOLEN PETERSLYST RIDECENTER, Vesterlundvej, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: Ida@peterslyst.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846502

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet