Intern sælger til salgs- og supportteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Intern sælger til Etiflex A/S

Etiflex er fortsat i vækst og i en særdeles positiv udvikling, så derfor leder vi efter flere medarbejdere, der gerne vil arbejde i et vækstmiljø med højt til loftet, og med en meget høj grad af selvbestemmelse og frihed i jobbet.

Vi søger en intern salgsmedarbejder til en både spændende og selvstændig stilling, hvor du bliver en del af et salgsteam på 6 personer, der samarbejder i et uformelt og engageret miljø.

Efter en grundig oplæring får du din egen kundeportefølje, hvor du først og fremmest skal sørge for, at dine kunder er tilfredse og loyale. Det gør du blandt andet gennem en effektiv og professionel ordrebehandling samt god kommunikation og service både overfor kunder og kolleger i huset. Du lærer naturligvis også, hvordan du vejleder og supporterer vores kunder, så du bliver i stand til at rådgive såvel som svare på spørgsmål om vores produkter.

Hvad kan du forvente af os?
Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer i såvel Salg som Produktion, så du står aldrig alene! Du indgår i ét stort team, hvor vi har fælles mål og vægter samarbejde utrolig højt, og hvor vi altid har hinandens ryg. Det vil helt sikkert stille krav til dine kommunikations- og samarbejdsevner, men det vil også udvikle dem, så du bliver bedre og stærkere både personligt og fagligt.

Med tiden kan du også forvente at få et stort ansvar for både kundeordrer, kundeprojekter, kundebudgetter og kundetilfredshed. Hvis du har ambitionerne, er det et ansvar og et job som du kan vokse og udvikle dig i både personligt og fagligt.

Du kan forvente en moderne ledelse, hvor der også er fokus på dig, dine behov for fleksibilitet og din udvikling. Du kan forvente en flad organisationsstruktur, hvor både ejere, ledere og øvrige medarbejdere sidder blandet på kontoret, og hvor din nærmeste leder altid er synlig og nærværende.

Hvad forventer vi af dig?
Du har sikkert flere års erfaring fra et tilsvarende job som kundeservicemedarbejder, ordrebehandler eller lignende. Måske har du også lidt projektledererfaring fra interne små-projekter. Har du erfaring med etiketter og fleksibel emballage vil det absolut være en fordel, men for en ansøger med den rette indstilling og kemi, er brancheerfaring sekundært!

Vi behøver ikke nævne, at du både mestrer engelsk i skrift og tale og har god brugererfaring med Office 365 (Outlook, Word og Excel). Erfaring med Microsoft Dynamics NAV vil være en fordel, men er ikke et krav.

Nøgleord for din succes i stillingen er

  • Rettidig og effektiv kommunikation.
  • Omhu og interesse for detaljerne.
  • Nysgerrighed og lyst til at lære mere om etiketter og fleksibel emballage.
  • Struktureret tilgang til en travl og varieret hverdag.
  • Humor og den ”gode kollega” i et lattermildt team.

Næste skridt
Kommer du med en god portion erfaring i bagagen, og har du lyst til faglig og personlig udvikling i et spændende job i en voksende international koncern og som kundeansvarlig for nogle af de største internationale brands i Danmark, så er dette job lige noget for dig. Har du desuden lyst til at arbejde i et super dynamisk og uformelt miljø med gode kollegaer og masser af daglige grin på kontoret, ja så er der ingen vej tilbage: du skal søge dette job nu! Vi venter på dig…

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og dit CV i PDF-format hurtigst muligt til Camilla Byg Nexø på cn@etiflex.dk.

Yderligere info fås hos
Afdelingsleder - Camilla Byg Nexø, cn@etiflex.dk, 86 84 75 11Salgschef - Thomas Pedersen, tp@etiflex.dk, 40 13 95 11

Hjemmeside: www.ogn.dk

Virksomhedsprofil
Etiflex A/S har siden 1973 produceret og leveret selvklæbende etiketter, fleksibel emballage samt andre trykte produkter, og er i dag én af Danmarks stærkeste leverandører inden for området. Etiflex er en del af Optimum Group, som består af 5 trykkerier i Danmark, samt 17 trykkerier i Europa.

Fra vores faciliteter i Erhvervscenter Silkeborg Syd betjener vi kunder i hele Europa med vores brede produktudbud. Hvad enten det er utrykte etiketter til logistiske formål eller farverige trykte etiketter og fleksibel emballage til branding og salg af produkter hos Danmarks største internationale brands, f.eks. Carlsberg, ARLA, Danish Crown, Lakrids, Cocio og mange, mange andre, eller billetter til sportsklubber, koncerter, forlystelsesparker eller lignende, har vi altid en løsning, der passer til den enkelte kunde.

Vores topmoderne produktionsapparat samt vores dygtige og fleksible medarbejdere sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige, og at vi altid kan imødekomme vores kunders forventninger. Moderne maskiner til trods er produktion af etiketter stadig et håndværk, og med 35 engagerede medarbejdere og certificeringerne ISO9001:2015, FSSC22000 og FSC, er vi det naturligste valg af samarbejdspartner for vores kunder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ETIFLEX A/S, Industrivej, 8653 Them

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001198

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet