Pris op til 4,2 millioner kroner: Se de dyreste boliger i Them

Profilbillede

Beliggenhed og størrelse spiller en stor rolle i priserne på boliger, men hvor ligger Thems dyreste huse?

Her har vi samlet Thems dyreste boliger, så du kan orientere dig om denne uges boligpriser i Them.

Det koster i gennemsnit nu 15.133 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Silkeborg Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.967.290 kr.

De 6 dyreste boliger i Them koster derimod 19.305 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 28 procent mere end en gennemsnitsvilla i Silkeborg Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk