SSA/SSH SØGES TIL HYGGELIGT OG VELFUNGERENDE PLEJECENTER TOFTEVANG I THEM NÆR SILKEBORG

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for rehabilitering, relationelt arbejde, glade stjernestunder og tværfagligt samarbejde? Er du omsorgsfuld, lyttende og besidder en rolig personlighed? Er du nysgerrig på dine kolleger, på arbejdsgange samt udvikling i plejen og arbejder du altid med beboeren i centrum? Har du værdier som respekt, ordentlighed og ansvarsfuldhed i dit virke? Vores vellidte kollega skal i en nattevagts stilling, og derfor har vi på Toftevang Plejecenter en ledig stilling som SSH/SSA i blandede vagter, primært dagvagt, på alt 27-37 timer til besættelse fra 1 april 2024 eller snarest muligt derefter med weekendvagt hver 3. weekend i dagvagt.

Toftevang Plejecenter ligger i Them, 12 km syd for Silkeborg med 24 almene plejeboliger. Vi har fagligt kompetente og meget engagerede medarbejdere, som alle arbejder med kerneopgaven i fokus. Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg, hvor etik, respekt og værdighed i arbejdet vægtes i mødet med borgeren. Vores fokus er, at borgerne oplever et meningsfuldt liv, ud fra de ønsker og behov den enkelte har til livet. På Toftevang arbejder vi hver dag med at sikre det gode arbejdsmiljø, hvor vi bruger hinanden som sparringspartnere og vægter meget højt, at det skal være rart at komme på arbejde med en god trivsel på stedet. Vi taler åbent sammen om tingene i en ordentlig og god tone, med plads til mange gode grin, så har du derfor en ekstra god humor er det bare en bonus.

I plejecentrets bygninger er der også udekørende hjemmepleje-grupper og sygeplejeklinikker, ligesom vi har vores egen centersygeplejerske ansat. Toftevang Plejecenter nyder godt af at være en del af lokalsamfundet i Them. Der er en venne-forening tilknyttet, som i høj grad er med til at sikre det sociale miljø med aktiviteter, som bl.a. banko, busture, kagebagning, gåture, cykelture, dagpleje -og skolebesøg, fortællinger og gudstjenester.

Lyder det som et job for dig? Se filmene om hverdagen som medarbejder i Sundheds- og Omsorgsafdelingen - og læs mere om blandt andet medarbejdergoder, uddannelsesmuligheder og vores faglige fundament her.

Vi søger en kollega der:

  • Brænder for udvikling og måske har erfaring med Nexus
  • Prioriterer ordentlighed og ansvarsfuld sundhedsfaglig indsats
  • Kan skabe hjemlighed, glæde og tryghed blandt beboerne
  • Er god til samarbejde og sætter en god kommunikation og smil højt på dagsordenen
  • Kan arbejde selvstændigt, opsøgende og tage ansvar
  • Er stærk i det relationelle arbejde 
  • Er mødestabil og bidrager godt til en god trivsel og arbejdsmiljø
  • Ikke er bleg for et kram, en sang eller dans i arbejdsdagen med beboerne

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til et besøg eller kontakt Plejecenterleder Anna Juhl, Tlf. 20586256 ml kl.8-15.
Tiltrædelse er gerne 1. april 2024, 15. april 2024 eller gerne senest 1 maj 2024.
Ansøgningsfrist er d. 15. marts 2024, og vi forventer at afholde samtaler både løbende men ellers d.20/21 marts 2024, så send gerne din ansøgning med det samme.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.

Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere. 
 
Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet, er det en betingelse, at den person vi ønsker at ansætte, kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Silkeborgvej 31, 8653 Them

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004943

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet