Vi søger en kok

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Så har du særligt fokus på personligt værtskab og struktur i køkkenet, kunne det være dig vi mangler.
Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad af sæsonens råvarer til vores kunde på restaurant niveau.

Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes, at du har lyst og evnen til at påvirke din egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af dig selv og dine kollegaer.

Du skal være serviceminded og detaljeorienteret, positiv og have et stort drive til at opnå caféens  målsætninger for gæstfrihed og service. 

Alt dette imens du er i stand til at bevare overblikket i travle perioder i køkkenet og bevare det største smil, når du repræsenterer Robilé gourmet  

Du kommer også til at indgå i forskellige arbejdsopgaver, udarbejde madplaner og bidrage med nye og kreative ideer.


Arbejdet er primært fordelt i lige og ulige uger på hverdage. 

kl. 07.00 -15.00

Kl 13.00-21.00

hver 3. weekend.


I vinterhalvåret fungerer vi primært som a la carte restaurant, og vi holder lukket i alle skolernes ferie året rundt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Robile Gourmet ApS, Julsøvej, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@robile.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846375

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet